Uslovi koršćenja

Svi posetioci veb stranice www.serbia.messefrankfurt.com saglasni su sa sledećim uslovima korišćenja:

1. Informacije rukovaoca podacima:

Zodax doo Beograd

Zvanični zastupnik Messe Frankfurt GmbH u Srbiji, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji

Resavska 32

11000 Beograd

Srbija

+381 11 322 06 00

e-mail adresa: info@serbia.messefrankfurt.com

2. Autorska prava:

Sadržaj ovih veb stranica zaštićen je autorskim pravima. Sva prava poseduju Messe Frankfurt GmbH i / ili njegove povezane kompanije (filijale Messe Frankfurt GmbH širom sveta ili zvanični zastupnici Messe Frankfurt GmbH širom sveta) ili treća lica koje su obezbedila sadržaj.

Sadržaj ovog sajta može se koristiti besplatno za izveštavanje o događaju i / ili o Messe Frankfurt-u. Molimo Vas da nam dostavite kopiju primerka objavljenog štampanog medija i da nas obavestite o upotrebi u elektronskim medijima. Neophodno je navesti izvorne navode sadržaja „Messe Frankfurt“ i „Ime fotografa / autora“. Nijedna promena nije dozvoljena osim modifikacije koja odgovara potrebnom formatu. Za bilo koju drugu upotrebu, posebno za komercijalnu upotrebu, potrebna je prethodna pisana saglasnost kompanije Messe Frankfurt GmbH. Sadržaj koji pružaju treća lica može se koristiti samo nakon odobrenja odgovarajućih prava; ovo se posebno odnosi kada je sadržaj identifikovan kao takav.

Svako nezakonito korišćenje sadržaja biće predmet gonjenja.

3. Zaštitni simboli i žigovi:

Simboli i žigovi na ovim veb stranicama mogu se koristiti samo uz prethodnu pisanu saglasnost kompanije Messe Frankfurt GmbH.

4. Odricanje od odgovornost:

Sadržaj ovih veb stranica sastavljen je sa najvećom pažnjom. Uprkos tome, nije moguće garantovati tačnost i ispravnost sadržaja. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja direktno ili indirektno nastane korišćenjem ovih veb stranica, osim ako nije rezultat namere ili grube nepažnje, a naročito uključuje povrede života, tela ili zdravlja, usled namere ili grube nepažnje.

Ova veb stranica ne verifikuje sadržaj koji pružaju izlagači, posebno onaj koji se odnosi na proizvode i inovacije, stoga nećemo snositi nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usled upotrebe takvog sadržaja.

Ova veb stranica nema uticaja na trenutni ili budući oblik sadržaja veb sajtova trećih lica, stoga neće biti odgovorna za isti.

5. Politika kolačića:

Ova veb stranica koristi kolačiće (Cookies) za koje je potrebna Vaša saglasnost. Kolačići se sastoje od delova koda instaliranog u pretraživaču koji se koriste u cilju optimizacije veb stranice. Kolačići pomažu pri analizi korišćenja ove veb stranice. Ako je instalacija kolačića zasnovana na saglasnosti, takva saglasnost se može povući u bilo kom trenutku. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačići čuvaju na Vašem računaru ili pametnom uređaju, neophodno je da onemogućite kolačiće za ovu veb stranicu u Vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz Vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti veb stranice.

U slučaju da naiđete na netačne informacije ili linkove, ljubazno Vas molimo da nas obavestite putem e-maila, Takođe, Vas molimo da svoje predloge ili sugestije pošaljete na info@serbia.messefrankfurt.com.

Poštovani korisnici, naš sajt koristi kolačiće (cookies) u cilju pružanja najboljeg iskustva. Korišćenjem naše internet stranice, usaglašavate se sa korišćenjem kolačića. Više informacija